Gratis vaccination mod influenza og COVID-19 tilbydes ikke i almen praksis i sæson 2023/2024

Praktiserende læger får ingen rolle i den vederlagsfri vaccination af særlige målgrupper mod influenza og COVID-19 denne sæson. Der tilbydes i øvrigt ikke længere gratis vaccination mod pneumokokker.

Det betyder, at praktiserende læger i den kommende sæson 2023/2024 modsat de foregående år ikke får nogen rolle i forbindelse med vederlagsfri vaccination af særlige målgrupper mod influenza og COVID-19. I stedet kan man blive vaccineret på de regionale vaccinationscentre og en række apoteker. 

 For mere information om efterårets tilbud henvises til www.rn.dk/vacciner.
 
Hvis en borger har brug for hjælp til tidsbestilling eller er immobil og skal vaccineres i eget hjem, henvises til den regionale hotline på telefon 97 64 84 63 på hverdage kl. 9.00-14.00. Hvis borgerne har spørgsmål i øvrigt kan der rettes henvendelse til corona@rn.dk